Het Archief verhuist

14
december
2020

Binnenkort verhuist het Archief naar de Warande. Daar gaan we samenhuizen met de Bibliotheek, Stripgids en docAtlas. Een spannende gebeurtenis waar we al een hele tijd naar uitkijken! 

Van 22 februari tot en met 21 maart zijn we daarom gesloten: dan pakken we onze biezen en verhuizen we! Alles gaat netjes in dozen, op karren en in vrachtwagens.

 

Verhuis je mee?

We proberen niets uit het oog te verliezen! Maar toch zijn we voorzichtig en willen we bepaalde archiefstukken écht niet vergeten. En daarvoor zijn we vooral benieuwd naar wat jij absoluut mee naar het nieuwe archief zou willen verhuizen en waarom. Ben je bereid jouw verhaal daarbij met anderen te delen? Dan zijn we naar jou op zoek! Laat ons HIER weten wat voor jou onmisbaar is in het nieuwe archief, wij doen de rest!

Als de coronamaatregelen het toelaten mag je op zaterdag 13 maart 2021 je favoriete ‘item’ persoonlijk naar de nieuwe locatie verhuizen. En dit in een feestelijke stoet samen met andere liefhebbers van Archief, Bibliotheek, docAtlas en Stripgids!

Op maandag 22 maart openen we dan officieel de deuren van ons nieuwe gebouw. We draaien nog even warm, stellen alles scherp en bouwen de spanning op om in mei een maandlang onze heropening op de Warande feestelijk in de verf te zetten! Het programma van die feestmaand volgt binnenkort.

 

Gluren achter de muren?

Zin om al eens even te gluren achter de muren van het nieuwe gebouw?

Bekijk dan deze video